o nama

TÜV Rheinland Group sa sedištem u Kelnu (Nemačka) je jedna od najstarijih organizacija u Evropi a ujedno i u svetu,koja je isprva bila osnovana za tehnički nadzor. Matična organizacija sada ima blizu 150 godina iskustva i svojim radom potpomaže razvoj tehničke bezbednosti, zaštitu ljudi i okoline u celom svetu.
                                                                                                                                                                    
 TÜV Rheinland Group ima preko 18 000 zaposlenih u preko 350 preduzeća u više od 60 zemalja.    
TÜV Rheinland Group svoje poslove u inostranstvu već dugi niz godina obavlja preko svog preduzeća TÜV International GmbH, dok interese TÜV Rheinland Group-a na zapadnom Balkanu zastupa preduzeće TÜV Rheinland lnterCert d.o.o. U narednim godinama značaj našeg privrednog društva u ovom regionu će rasti, jer mi možemo da ostvarimo ulogu mosta između EU i zapadnobalkanskih zemalja.

Naš glavni cilj je da u što većoj meri zadovoljimo zahteve naših klijenata. Oni sada mogu dobiti paket usluga koji je obiikovan prema njihovoj organizaciji, a po razumnoj ceni. Svojom delatnošću TÜV Rheinland InterCert d.o.o. omogućuje da se organizacije iz privatnog i državnog sektora uključe u tokove međunarodnog tržišta. Međunarodno priznatim sertifikatima pomažemo našim korisnicima da adekvatno odgovore na poslovne izazove. Korisnicima pružamo podršku u njihovim pripremama za nastup na EU tržište, na kome smo već prisutni posredstvom naše maticne organizacije.

Usluge

Ispitivanje, razvoj i sertifikaciju na neutralan način.

Ciljevi

Implementacija standarda kvaliteta i bezbednosti širom sveta

Oblasti delovanja

Aktivnaje u svim velikim industrijama, industrijskim sektorima i područjima života.

Stručnost zaposlenih

Visok nivo profesionalnih veština-zajedno sa sveobuhvatnim praktičnim iskustvom.

Ispitni centri širom sveta

Globalna mreža specijalizovanih laboratorija