Facebook & Instagram reklamiranje

Zašto Facebook & Instagram kurs?

Zato što ćeš nakon kusa moći samostalno da pokreneš reklamne kampanje na dve najpopularnije društvene mreže. Takođe, znaćeš kako da svoje posovanje unaprediš i predstaviš baš onim ljudima koji su zainteresovani za proizvode/usluge koje im možeš obezbediti.

Šta ćeš naučiti na kursu?

Glavni cilj nam je da, nakon kursa, samostalno upravljaš svojim reklamnim aktivnostima na Facebook i Instagram. Od kreiranja i podešavanja Facebook stranice, njenog povezivanja sa website-om , do podešavanja biznis menadzera i kreiranja reklamnih kampanja.

Puštao si samostalno reklame

Odlično! Imaćeš priiku da čuješ koje su to strategije koje su aktuelne u 2022. godini nakon svih kompikacija sa iOS14. Upoznaćeš se sa strateškim rešenjima direktno primenjivim na delatnost tvog biznisa.

Prednosti našeg kursa

Najveću prednost predstavlja osposobljenost za samostalno vođenje reklamnih aktivnosti i maksimiziranje profita poslovanja. Osim praktičnih znanja koje ćeš steći, nakon kursa, dobćeš sertifikat izdat od strane TÜV Rheinland.

Facebook & Instagram reklamiranje

Više informacija o kursu

10

• Polaznika u grupi

16

• Sati intezivnog kursa

90+

• Zadovoljnih polaznika

25+

• Modula

Google i Youtube reklamiranje

Zašto Google & Youtube kurs?

Postoje delatnosti i vrste usluga koje najlakše nađu put do svojih kupaca i potrošača upravo preko ove dve platforme. Na kursu ćeš naučiti kako da uz pomoć guglovog i jutjubovog algoritma zagolicaš maštu potencijalnih klijenta, a zatim i kako da ih motivišeš i podstakneš na kupvinu robe ili usluga koje nudiš.

Šta ćeš naučiti na kursu?

Glavni cilj nam je da, nakon kursa, samostalno upravljaš svojim reklamama na Google-u i Youtube-u. Naučićemo te koje su prednosti ove vrste reklamiranja, i pomoći ti da baš za tvoj biznis odabereš pravu vrstu i način reklamiranja. Svi polaznici dobijaju pristup zatvorenoj facebook grupi zbog lakše razmene informacija i naše podrške..

Već si puštao Google i Youtube reklame?

Ukoliko već imaš određeno znanje i iskustvo u Google i Youtube reklamiranju, a želiš da to znanje unaprediš i proširiš – na pravom si mestu! Spremi smo da ti pomognemo u analiziranju i postavljanu adekvatnih strateških rešenja kako bi unapredio svoje poslovanje i maksimizirao profit.

Prednosti našeg kursa

Najveću prednost predstavlja osposobljenost za samostalno vođenje reklamnih aktivnosti i maksimiziranje profita poslovanja. Radi se u malim grupama polaznika i pojedinacno se osvrćemo na problematiku i strateške predloge za svakog pojedinačnog poslovanja. Osim praktičnih znanja koje ćeš steći, nakon kursa, dobćeš sertifikat izdat od strane TÜV Rheinland.

Google & Youtube reklamiranje

Više informacija o kursu

10

• Polaznika u grupi

16

• Sati intezivnog kursa

70+

• Zadovoljnih polaznika

25+

• Lekcija

Sertifikovani kursevi internet marketinga

Facebook & Instagram

Intenzivni kurs digitalnog marketinga koji obuhvata sve aspekte Facebook i Instagram reklamiranja. Prilagođen svim nivoima znanja reklamiranja na Facebook i Instagram platformama.

✔ Osnove FB i IG reklama

✔ Kreiranje stranice

✔ Podešavanje BM

✔ Pokretanje kampanje

✔ Praćenje i analiza rezultata

✔ Napredne strategije

Prijavi se na kurs

Google & Youtube

Intenzivni kurs koji obuhvata sve aspekte Google i Youtube reklamiranja. Podjednako pogodan za početnike i za unapređenje i proširivanje znanja u oblastima reklamiranja na ovim platformama.

✔ Osnove Google i YT reklama

✔ Kreiranje kampanje

✔ Podešavanje kampanje

✔ Strateško planiranje

✔ Praćenje i analiza rezultata

✔ Napredne strategije

Prijavi se na kurs

Premium kurs

Ukoliko želite da obuhvatite širok spektar marketiških aktivnosti, steknete nova i nadogradite postojeća znanja i strategije reklamiranja, ovaj paket kurseva je idealan za Vas.

✔ Facebook reklamiranje

✔ Instagram reklamiranje

✔ Google reklamiranje

✔ Youtube reklamiranje

✔ Strateško planiranje

✔ Izbor adekvatnih platformi

Prijavi se na kurs

Kontaktirajt nas

Ukoliko imaš bilo kakva pitanja ili nedoumice vezane za kurseve, budi slobodan da nas kontaktiraš.

Adresa održavanja kurseva:
 
 Kosovska 10/VI, Beograd
065 33 49 606

011 361 61 56

info@rs.tuv.com

TUV RHEINLAND INTERCERT D.O.O.